Sleepslang bemesten

I.s.m. Loonbedrijf Lindeboom beschikken wij over een Vervaet Trike sleepslangsysteem.
De Vervaet is voorzien van een klein buffertankje zodat de aanvoerpomp kan blijven pompen tijdens het keren, dit om de mestafgifte constant te houden.

  • -Vervaet voorzien van mestpomp en doseercomputer
  • -Luchtdrukwisselsysteem
  • -Een wiel per spoor, banden 105 cm breed
  • -Goede gewichtsverdeling dus minimale bodemdruk.
  • -Voorzien van Gps systeem
  • -Roelama 12 meter zodebemester met sectieafsluiting
  • -Bouwlandinjecteur 5 meter.


Zodebemesten

Voor het zodebemesten beschikken wij over een Schuitemaker Robusta 220. De tank heeft een inhoud van 22m³ en heeft een spreid-as met daar achter een Veenhuis bemester van 8.40 meter breed. Tevens is deze tank voorzien van monster en weeginstallatie. Het voordeel hier van is dat je het in één werkgang vanuit de put/bassis het op het land kunt rijden.


Daarnaast beschikken wij over een Schuitemaker Robusta 116. De tank heeft een inhoud van 11.6m³, deze is voorzien van een spreid-as met daar achter een Veenhuis bemester van 7.60 meter breed. De trekker is voorzien van een GPS systeem voor het banen overslaan, zodat je op de wendakkers niet krap hoeft te draaien.

Bouwlandinjecteren


Het Bouwlandinjecteren gebeurd tevens met de Schuitemaker Robusta 220 en met de Schuitemaker Robusta 116 met achter beiden een Evers bouwlandinjecteur van 5.10 meter breed.


MeststrooienVoor het meststrooien beschikken wij over een Gilibert Helios 15 breedstrooier. Deze laden wij door middel van kraan of shovel.

Mesttransport

 
Ook bij het mesttransport maken we gebruik van de Schuitemaker robusta 220.

Kalkstrooien

Het kalkstrooien doen wij met een Unsinn Record strooier. Wij maken gebruik van dolokal. Kalkstrooien zorgt voor een goede ph-waarde van uw grond.